Skip to content
Kildehagen

Velkommen til Kildehagen -et helt nytt boligprosjekt med 14 selveierleiligheter med solrik balkong, hage og god standard

Prosjektet vil ved endelig ferdigstillelse bestå av totalt 28 enheter bestående av eneboliger, tomannsboliger, tremannsboliger og firemannsboliger. Noe for enhver smak!

Prosjektet starter med salg av 14 selveierleiligheter med beliggenhet i forlengelse av et etablert og koselig nabolag med kort vei til skoler, samt med turterreng som nærmeste nabo. Boligene blir etablert i eksisterende boligfelt og grenser til skog og turterreng.  Her vil man bo i åpne og grønne omgivelser med gode solforhold. Enhetene på bakkeplan vil få skjermet inngangsparti og på baksiden får man en egen privat hage med platting. I øverste etasje får man eget skjermet inngangsparti hvor man får en naturlig sitteplass for egen leilighet og i tillegg en større balkong.

Byggene leveres med god standard og er tegnet av arkitekt Kjelsrud i Fredrikstad. Her er alt gjennomtenkt med praktiske løsninger og rikelig med plass i hvert enkelt rom. I tillegg til to soverom har man også en innbydende stue- og kjøkkenløsning på ca. 25 kvm som åpner opp hele enheten og gir en gjennomgående følelse.

Totalt blir boligene på ca. 69 kvm BRA + p-plass og hage!

Link til prosjektets hjemmeside

Back To Top